Nytt jobb till hösten = fattig sommar

Jag har lånat lite pengar

Idag har jag skickat in min första låneansökan någonsin. Det känns faktiskt lite läskigt, men jag har läst på så mycket jag bara kan om det, så det bör inte uppstå några problem. Jag har dessutom räknat ut när jag kommer att betala tillbaka lånet, och det blir inte så mycket pengar som jag först trodde som går förlorade.

Anledningen till att jag har tagit ett lån är att jag inte har haft något jobb på ett litet tag, men till hösten har ett nytt jobb på gång. För att klara av hyra, andra räkningar och leva någorlunda bra valde jag därför att ta ett lån på 5000 kr för att komplettera min nuvarande ekonomi.

I höst sätter jag igång igen, och då kommer jag snabbt att kunna betala tillbaka lånet! Jag har länge funderat på att satsa på just det här jobbet, så det känns kul! Vad det är jag ska ägna mig åt då återkommer jag med i ett lite längre inlägg när det närmar sig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *