Vårens jackor

Hej på er! Nu när solen strålar som bäst är det ganska svårt att prata vinterjackor. Helst vill jag istället börja botanisera bland vårens nyheter. Faktum är att det finns två vårjackor jag tycker alla bör ha. Den ena är en klassisk parkas i exempelvis grönt. Den passar till allt och är riktigt praktisk. Lycklig är den som hittar en vintagevariant från Fjällräven, men annars finns också många snygga modeller i butikerna. Jag tycker också man ska satsa på en tunnare kappa för finare tillfällen till våren. Även dessa finns i mängder både hos kedjorna och i mindre butiker.

Jag hinner inte riktigt blogga så mycket idag. Jag ska iväg till några vänner som precis har fått barn. Med mig tar jag mat och dryck som present. Det brukar vara en uppskattad gåva hos nyblivna föräldrar som inte hinner annat än att se efter det nya lilla livet. Åh, det ska bli så mysigt att träffa den lilla!

parkas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *